Let me hold you for the last time

Livet är roligt ibland, bara ibland.
För just nu sitter jag med världens mensverk (slutade äta p-piller för de funkade inte, men ska fixa nya när jag kommer hem!). Det är inte så uppskattat faktiskt. It hurts, just like inside.

En semester med blandade känslor. Saknad, sårbarhet och ovetande har gjort mig ledsen. Allt för många gånger.
Men jag kommer närmare och närmare min familj, och det älskar jag verkligen. De är bäst. I alla väder och vindar. Men trots mina motgångar har jag haft kul. Jag har skrattat tills min mage gjort ont, gråtit tills tårana slutar rinna, varit arg, haft sjukt roligt, badat, solat, umgåts, spelat kort och bara haft semester. Och torts allt, så var den riktigt bra!

Nu är den en natt kvar i lägenheten för den här gången. Sen imorgn väntar en hemresa som tar ungefär 11 timmar, som brukar bli väldigt långa.. Menmen, hem kommer jag iallafall, och det är dit jag vill som mest just nu!


Jag tror (vet?) att min älskade sofie ska bo hos mig på söndag. Saknat henne som en tog, mitt underbara hjärta. Så det ska bli skönt. Otroligt härligt att träffa alla igen! Sommarlovet börjar närma sitt slut, men trot det bryter jag inte ihop, för det ska bli kul att börja 9an. Så många galna saker vi ska göra, så mycket vi ska gå igenom. så mycket som kommer hända i mitt liv. Jag längtar efter det, vill ha förändring, speciellt när jag vet att jag kommer få det. Ska bli underbartunderbartunderbart!!!





Förvirrande inlägg, men de som står mig nära förstår allt. Och det känns bra.




Jag vill avsluta med att säga, att det har varit svårt här nere utan ida. Även om jag träffade henne, var det svårt att se henne åka utan att veta när vi ses igen. Det var svårt att sova utan henne, svårt att vara utan henne. Men evelina har räddat mig, Lovisa också för den delen (och såklart min bror med!). Vi har haft det grymt kul ihop, men kortspel och allt :-) Kommer saknar det, men vet att det blir oftare framöver ;-)


Ja, skriver när jag har tid och lust. Sommaren innebär frihet och utomhus. Så när det regnar ska jag blogga lite extra ;-)


Puss på er!


Spanien, dag.. inte en aning :-)

Hejsan bloggi!

Nu har jag haft min lilla deppkväll så nu är (nästan) allting bra igen :-)
Jag har så underbara dagar här nere, solar, badar i havet, spelar kort, pratar med kompisarna från huset, tittar på vänner, tränar lite om jag orkar, umgås med min familj, spelar golf och allt :-) riktigt härligt!
jag har 11 dagar på mig att bli super brun så mitt mål kommer nog lyckas, höhö ;-)


Jag ska försöka uppdaterar lite mera, lovar!

Pusspusss!


IDIS




jag saknar dig redan så sjukt mycket.
vill inte gå och lägga mig, för det betyder att jag måste sova utan dig, igen.
det gör så sjukt ont, åh.
snälla kom hit igen

bror och syster




Grymt trött jennie på bilden, hehe :-) Menmen!

Igår var en bra dag. Härligt på stranden, på kvällen satt vi och kollade på lite videoklipp innan vi gick upp till poolen för ett natt dopp! Idag sov hos mig och jag sov ända till 11 faktiskt, så nu är jag pigg :-)!

Idag har vi inte gjort mycket alls. Poolen i 1,5 timme, stranden i 2 och om några timmar ska vi spela lite golf :-) Helt okej dag faktiskt! Ikväll blir det nog mer badande, thihi!

Skriver sen, puss!

Måndag, dag 1!

Godmorgon! :-) Sitter här i spanien och vill att timmarna ska gå så jag får åka ner till stranden och bada lite.. mums!

I lörsdags drog jag och sofie till kupolen och köpte bandhero, så vi satt och spelade det hela kvällen efter middagen med farmor och farfar :-) Vi hade även matilda på besök så på fredagen umgicks jag mest med henne, så när vi skjutsade upp henne till ludvika så hämtade vi upp linus som också var med och spelade med oss ;-)
Vi hade riktigt roligt och sofie drog (med all min frukt..) vid halv 12!

Igår så åkte vi hit till spanien, resan gick bra med det är alltid lite jobbigt med flygresan när en är så kort! vi kom fram vid 9 och såg nästan hela holland-spanien matchen :-) Och vilket drag det var när spanien gjorde mål och vann, fyverkerier, folk hoppade i poolen och sånna saker, så grymt! Tänk om man bodde i en storstad nu ;-)
Ida, Vilde& Gustaf kom till oss efter matchen så vi gick upp och badade lite :-) Sen gick jag och la mig (Sofie om du läser det här, halv 2 körde jag workout passet, haha!)

Imorse blev jag väckt klockan 9 för att jag skulle hinna köra min bikini - workout :-) Det gick bra men var skapligt drygt! Nu ska jag smörja mig, hämta ida och sedan springer vi ner till stranden(4km).. Så, vi hörs!

ÄLSKA SÅR!

Godmorgon, super trött och har väldigt bråttom.. :-)

Mormor kommer snart, tihih! Men här får ni en blid på hur mitt sår ser ut, om ni kan se det!


TÄLT I TÄLLBERG

God.. dag :-)?

Är grymt trött efter en natt med väldigt lite sömn.. Men jag hade det super trevligt på ön, förutom att jag skapade upp hela magen och luktar grymt mycket ("grill") rök.
Vet inte om jag ska duscha eller sova först, haha! Blir nog duschen..

Skriver nog lite senare ikväll och försöker ta lite bilder så ni får se vad jag gör om dagarna ;-)

Puss!


TROSA

HEJSAN :-D
Sitter i bilen påväg hem från trosaskärgård!
Kom fram till våra vänners sommarstuga igår vid 3-4 tiden igår :-) Vi fikade lite, sola lite sen åkte vi barn (plus pappor) ut med båten och åkte dubbelring& vattenskidor! Det var riktigt roligt och längesen man gjorde det :-)
Efter vi hade badat blev det middag, lite fotbollsspelande sen körde jag& julia gitarr hero i 2 timmar typ, haha! var riktigt kul att vara en nörd faktiskt! :-D
Nu är vi påväg hem, ganska trött så en dusch blir det verkligen när jag kommer hem :-) Ska bara hem och packa, sen drar vi upp och tältar över natten i tällberg :-) Ska bli kul att träffa lita nya människor! Imorgon ska vi hem ganska tidigt, pappa ska göra någonting i ishallen och jag ska förbi um :-) blir kanon bra!
Bilder från igår kommer nog upp om ett tag, ska bara lägga in dem först!
Puss så länge :-)

Monday mooorning

Godmorgon :-)!

Att vara uppe sent får verkligen sina konsekvenser.. Är hur trött som helst just nu! Aja!
Idag ska vi åka ner till trosa för att träffa våra kära stockholms vänner på deras "land", var ett bra tagsen så det ska bli jätekul :-D! Måste bara hinna packa, äta, duscha och fixa mig innan 11, hehe :-)

Här har vi veckans planer:
måndag
- trosa, hälsa på vänner. bada, spela kort och bara prata! tihih :-)
tisdag- åka upp till leksand och tälta med några av mina vänner och fredriks vänner, ska bli riktigt kul!
onsdag- hem till smedjebacken igen, bara ta det lugnt och träffa mina vävver så mycket som möjligt innan vi åker :-)
torsdag- samma som onsdag, mormor sa något om att de kanske skulle komma? jaja :-)
fredag- iiingeting, packa lite :-)
lördag- se till att hålla mig hemifrån (y)
söndag- åker vi till spanien! borta i 3 veckor, super skönt!

Ja, vi hörs under dagen :-)

Puss!


LUDVIKAFESTEN!

Varit i ludvika varje dag sedan i torsdag, as härligt!
Kollat på lite artister, skrikit mig hes och dansat lite. Även haft det grýmt roligt med mina kompisar!!!
Älskar att sjunga och dansa (även om jag inte är så bra på det) så det här passar mig perfekt :-D skulle verkligen vilja åka på P&L nästa år, åh så härligt :-)

Kanske ska skriva ett långt inlägg om vad jag har gjort sedan skolavslutningen? hehe, har haft det riktigt kul och bra iallafall! :-)
Jag har varit i spanien med två av mina bästavänner i 9 dagar och hade det kalasbra! Vi solade, badade, pratade, sprang, gick promenader, gick ner till hamnen, gick upp för berg, handlade på affären och massa annat roligt :-)! det var välbehövligt att komma bort lite från smedjebacken ett tag :-)

Idag fyller min mamma år så vi har firat henne, (även mig mormor och mami som har namnsdag idag!) Sen åkte jag upp till ludvika för att kolla på twilight- eclipse (för andra gången på 5 dagar..) men jag tycker om den ändå! tihih, bäst av de tre filmerna!

ska försökta skriva så mycket jag kan, (dagligen?) så ja.. vi hörs? .-)

bild


RSS 2.0