faktiskt

börjar tröttna på det här nu, någonting måste hända
annars så tar jag saken i mina egna händer

Nyckelön

Onsdag:

Samlades vid hamnen klockan 12, med all packning! Haha, jag och emilia hade väskor som man ska ha när man är ute och fjällvandrar, så de var ju lite annorlunda mot alla andras ;-)
Vi satte oss i kanoterna halv 1 kanske, men lämnade inte hamnen förens klockan 1. Jag paddlade med majababe! Vi hade super trevligt, även fast vi tog världen omväg och jag var lite suuris, hehe.. ;-)
Redan när vi kom fram till ön vid 2-3 så var stämningen laddad och folk var sura.

Vi fick vårat rum, 13 tjejer i en stuga.. Haha, alla kan ju gissa hur de gick ;-)?
Iallafall, så gjorde vi ingenting på dagen. Tog det bara lugnt, solade lite, paddlade lite, spelade kort och bara umgicks med folket. Vissa var ju gladare än andra, men det var en trevlig kväll :-) Killarna lagade mat, pyttipanna blev det :-) Helt okej gott! Efter maten plockade vi mossa sen drog vi in till killarna :-) Vi kom in till rummen vid 23.30, men drog ut igen när klockan närmade sig 12 (jag sofia och maja). Efter ett tag kom de flesta av alla andra tjejer också, var tydligen "krig" inne hos oss :-) Kom tillbaka in halv 1, och lyckades somna typ så också :-)

Torsdag:

Vaknade vid 8, åt lite frukost sen satt vi vid elden i typ 2 timmar. Vid typ 10 började vi tjejer planera en 5-kamp som killarna skulle göra lite senare :-) Det var mat vid 12 och vid 2 började typ 5-kampen :-) Det var sjukt roligt, min, emilia& sofias station var blindbock, åh herregud vad vi skrattade åt killarna!
När den var slut så blev det ett stor bråk på ön, först mellan eleverna& lärare, som sedan blev lite större. Det slutade med att 4 personer fick åka hem, 1 kille& 3 tjejer (vilket vi andra tyckte var lika bra, eftersom de inte deltog i någonting som vi gjorde.. alltså tjejerna). Stämningen blev lite bättre vid halv 7 då de åkte, och vi fick se när de rensade fisk och hugga ved.

Vi hade jätte trevligt hela kvällen, jag pratade med bl.a. en saknad linus åkerman i telefon ett tag också! Super härligt :-) Satt på bryggan och bara tog det lugnt ett tag också :-) Lite senare på kvällen fick vi besök, tvp 12 halv ett. Blev en massa strul och slutade med att räddningstjänsten kom och hämtade oss alla så vi fick sova i våran egna säng, vilket var skönt :-)


Nu tog jag den lugna och fina versionen av nyckelön :-) Frågar ni mina föräldrar så ja, haha!

Nu ska jag vila upp mig tills imorgon :-)
Puss!

Fredag

Godkväll :-)

Det har varit en konstig dag, super trött hela dagen har jag varit :-)
Idag så sov jag till- och från fram tills klockan 1 typ, sen vid 20 i 3 fick jag en spruta mot livmoderhalscanser.. Den göör ont! Hahaha ;-)
Efter det så sov jag, sen har jag inte gjort någonting alls. Varit gaalet förskyld under hela veckan och det är inte bättre nu :-) Vi har planer på att åka till uppsala imorgon men vi får se om jag kommer att följa med, det känns lite osäkert  just nu faktiskt :-)

Om två veckor får jag sommarlov! Grymt skönt, har bara ett prov kvar nu+ ett test i spanskan :-) Och det är bara 17 (snart 16) dagar så flyger jag, emilia& maja till spanien! Ass härligt :-)

puss!

Sjuka dagar på nyckelön!

Blev hämtad av räddningstjänsten runt 1, så jag kom hem till mig vid 2. skönt att sova i en egen säng :-)
När jag vaknar blir det duschen för jag stinker rööööök! Gött med lägereld ju :-)

Nej, godnatt!


Sjukis

Hello!

Det suger ganska hårt att vara suk kan jag säga (-; Hehe!
Var lite smått förskyld igår och det var inte bättre imorse när jag vaknade så jag bestämde mig för att stanna hemma och krya på mig lite tills imorgon :-) Då är det ju nyckelön! WÖÖÖ emilia fick följa med oss ;-) As bra!

Ihelgen dansade vi, så här har ni en video på våra två danser!




Igår bestämdes det att vi ska åka till spanien den 14 juni - 23 juni :-)! Jag kommer åka med mina föräldrar, emilia och maja! Kommer bli sjukt härligt ;-)

Pusss!

Söndag

God... morgon? :-)

Under denna underbara helg har jag bott i husbilen på tomten, höhö! I fredags sov jag och bästaemilia där, och igår tills idag sov bästamajsing med mig! Underbara brudar det däär :-)

Igår var det dags att dansa på avenyn för att visa upp allt vi lärt oss under året ;-)
det var riktigt roligt att se alla dansa och att få uppträda för en större publik :-) Vi körde två låtar och det gick suuper bra!
Nästa uppträdande är på drakbåten (om vi känner oss taggade.. hehe) Och sen kör vi igång igen i september! Riktigt bra :-)

Det har regnat hela natten så det har smattrat underbart härligt på taket! Väldigt mysigt var det, men lite väl jobbigt att det inte har slutat än :-) Menmen, smällar man får ta, hihi!

Nu är det inte mycket kvar i skolan,
6 riktiga skoldagar, 3 dagar på nyckelön och en mentorsvecka :-) Jag vet att vi bara har 1 prov kvar i no, sen kanske det är något lä'xförhör också? Ingeting mer iallafall, as härligt! Ganska härligt att vi bara går två dagar den här veckan sen drar vi och bor på nyckelön med 8b ett par dagar :-) Vi får hoppas att vädret blir fint och sååå, eller hur?!

Puss så länge :-)

s t o c k h o l m - c a m b i l d e r!

         





Sista bilden är på mig, min kusin johan& galna alfonsos hand!
Vi tog tyvärr inte så mycket bilder nere i stockholm, utan njöt mest utav att vara hemifrån :-) Men det är är ändå lite mer än iget (-;

Puss!

twilight

"när man älskade den som skulle döda en, hade man inga valmöjligheter.
hur ska man kunna kämpa emot eller fly, om det innebar att man sårade den man älskade?
om livet var allt man hade att ge, hur kunde man då låta bli att ge det?"


Kärleksböcker har sedan länge varit en stor favorit hos mig. Att få läsa om äkta kärlek och få vara en "del" av det, är en underbar känsla. De tilltalar mig även på det sättet att de även kan beskriva lite verklighet, då livet inte alltid svävar på moln. För så är det, ibland mår man jättebra och ibland är det inte bra. Det är även så i alla möjliga förhållande till folk, om det så är ens pojkvän, bästavän eller någon i familjen. Ibland fungerar allting jättebra men helt plötslig kommer man inte överrens, inte mer än så.

Som tonåring har jag börjat fundera väldigt mycket på livet här och nu, och mest framtiden. Hur kommer mitt liv se ut om 10 år när jag är 25 liksom :-)? Det är så himla långt bort, och så mycket jag ska hinna göra. Men ändå kan jag inte låta bli att var nyfiken på hur det kan se ut. Kommer jag ha en egen bostad, ha ett bra jobb och mycket pengar? Kommer jag ha en pojkvän, eller kanske till och med vara en mamma?
Men trots min nyfikenhet är jag nog ganska glad att jag inte vet så jag slipper känna någon press.
Jag behöver få vara en tonåring ett tag, måste få göra mina egna misstag innan jag växer upp "helt" och måste på få leva som jag vill ett tag innan jag gör någonting annat, det tror jag är väldigt viktigt.

Jag älskar saker som tilltalar mig, om det så är en skog eller en bra blogg/bok. Livet är spännande eftersom ingen vet vad som ska hända. Jag älskar att resa och att få prova på nya saker. Jag skulle så himla gärna åka till en djungel eller en regnskog (vattenfall!) bara för att det verkar väldigt intressant. Men bara om alla småkryp skulle hålla sig borta från mig, de är läskiga.. hehe. Livet är någonting som jag ska försöka leva fullt ut och göra det bästa jag kan av. Våga ta risker och göra misstag, allt det dåliga för någonting bra med sig. Ödet. Mitt mål är att kunna sista och berätta för mina barnbarn vilka änventyr jag gjorde som ung och sitta där och vara smart o erfaren. Precis som mina far- och morföräldrar har gjort till mig.


(söt bild!)

För att avsluta det här underbara inlägget (höhö) så tänkte jag bara säga till min familj& släkt, att jag älskar er allihopa sjukt mycket! Ni är guldvärda och finns alltid för mig, det uppskattar jag verkligen :-)
Och till mina underbara vänner, tack för att ni alltid finns för mig även om ni bara får mig att skratta. Ni är bäst, hade inte önskat mig någonting annat. (till er som vet att ni betyder lite mera, så älskar jag er sjukt mycket!)

Puss!

Onsdag :-)

Ojdå, nu var det visst ett tag sen :-) hehe... På tre veckor har jag hunnit med väldigt mycket!
Bott hos min farmor& farfar i kanske en vecka, bott hos majsan i falun, hälsat på släkt i falun :-)
fått hem mina underbara föräldrar och bott i stockholm hos min älskade kusin Ehlin! jag och millsan åkte tåg upp, gick på grönan och hade allmänt trevligt :-) I lördags så var vi i en gocart hall och där red vi även på en såndär tjur! hahaha, sjukt roligt :-D (och vilken sommarvärme det var ute!)

I veckan har jag bara tagit det lungt, var sjukt trött efter helgen då jag fick upp ganska tidigt :-) hehe. Annars har jag sprungit lite (fast nu är mitt knä konstigt..) och dansat! Idag följde älskade sofie med hem vi bakade och hade kul ;-) (bror är hemma nu... höhö!) sedan mötte vi upp min underbara vän linus och drog hem till sofie där vi fick festis och tuggumi ;-) hehe! sen åkte jag och linus hem och nu sitter jag här :-)


(luddigt inlägg, men blir så när man inte riktigt orkar skriva! HEHE)

kommer ett par till nu, puss!

RSS 2.0