Bilder från skolavslutningen

                       





                    





             



Helgen som varit

I fredags var det skolavsluning vilket innebar att man skulle klä upp sig och lýssna på rektorn :-) Fick gå fram och ta emot lite olika saker, har ju varit duktig under året! höhö :-) Tillbaka till skolan en sista gång, säga hejdå till mona-lisa och sedan få betyg. Som återigen var bra och jag blev nöjd. Bra jobbat jennie!
Vi drog hem till mig och vid 11 serverade vi 9orna på deras avslunings lunch, gick helt okej. Smet lite tidigare för att emilia skulle sjunga i kyrkan. Hon sjöng fint och jag+ amanda stod där framme och sjöng lite tystare och lägre. Men det gick också bra :-)

Sedan blev det hem och äta blåbärspaj med emilia & far :-) Super mysigt! Sedan gick jag och millsan upp och sov i några timmar innan vi åkte upp till ica och köpte cola och godis :-) Hem till henne för att hämta gitarr och lite så, sen satt vi på mitt rum i flera timmar, spelade väldigt lite gitarr, pratade en massor och lyssnade på musik. Min andra halva, du kan vara det bästa som hänt mig! <3

Igår kom älskade storebror hem så hade vi en familje dag :-) Åt lunch i ludvika och sedan tog vi det lugnt, på kvällen åt vi min favoriträtt och efter det kollade vi på filmer ifrån våra första år! Sjukt roligt att se, höhö :-)! Jag älskar min familj!

Idag har jag inte gjort någonting alls, bara tagit det lugnt :-) Mamma och pappa kör upp fredrik till leksand så det tar ett tag tills de är tillbaka :-) Om ett tag så ska jag duscha och börja packa inför imorgon! spanien i 9 dagar med mina älsklingstjejer, gud vad jag har längtat!


Lägger upp bilder snart :-)
Pusss!

intrång (a)

snart åker vi älskling ;*
du är bäst och jag älskar dig så ♥

puss & kram
// millie

Herregud..

Jag vill nästan börja gråta för allting som händer ute i världen.
Jag är verkligen inte världens snällaste person som aldrig säger någonting ont om någon, men när jag ser ett litet barn som är lite överviktigt och står helt för sig själv på skolgården eller någon annanstans,
när jag ser hur elaka vissa personer är mot någon som kommer från ett annat land eller kanske bara en annan stad, när folk går på någon som har en mörkare hy än en själv, brister det för mig.
Jag vill bara springa fram och krama personen & berätta att allting kommer bli jätte bra, och hjälpa till lite. men där faller jag, jag vågar inte. mina ben står kvar och jag blir en svag åskådare som bara vill gråta lite för det känns bättre då. Jag vill förändra, stoppa mobbingen. Det är fel, men ändå så har jag inte mod att stå upp för dem. Men jag vill, det vill jag.


Tyck vad ni vill, men det är så jag känner :-)

Rensar!

Rensar hela mitt rum.. så just nu ser det inte vacker ut ;-)
Super jobbigt att välja vad som ska sparas och slängas... Hm! Det löser sig .-)


Min älskade maja sover här ikväll, love her <3<3<3

Tandläkaren och bästamaja!

Idag blir det mitt första återbesök hos tandläkern iår! As härligt :-)
De flesta av mina vänner är livrädda för tanläkaren, men jag tycker faktiskt om det.. Det kan nog höra ihop med att jag träffade dem så oft när jag hade tandställning :-)
Efter tandläkaren i falun så ska vi åka till kupolen (jag, mamma& maja) och shoppa lite. Underbart!

Så idag skulle jag egentilgen börja sista veckan (mentorsvecka) vi har i år 8. På torsdag får jag veta massa biologiprov- och på fredag får jag alla mina betyg :-) Känns heelt okej!
Året har gått sjukt fort, fast det har hänt en hel del dåliga saker.. så har vi klarat oss ;-) Bara ett år kvar tioll gymnasiumet nu! Skönt :-D


Helgen har varit helt okej, i torsdags spelade jag fotbolls match (jag spelade, fattar ni?!) och på fredagen hade jag världens träningsvärk! ;-) haha. Men i fredags var vi även nere i uppsala för min kusin tog studenten (Grattis!), Sen på kvällen åkte vi hem och då drog jag till sofie- vi drog ut och träffade folk- sen cyklade vi tillbaka till henne och hade grymt kul och sov lite!
På lördagen var det drakbåtsfestivalen :-) en hääärlig dag som slutade med att väldigt många drack, inte jag då.. haha :-) sofie sov hos mig på natten och på morgonen var det sjuuukt vart i husbilen! Igår tog jag det bara lugnt och nu måste jag ner och äta frukost ;-)

Puss!

RSS 2.0